De beste alcoholvrije geschenken

De beste alcoholvrije geschenken

We zien een duidelijke trend onder mensen en bedrijven. Steeds vaker worden alcoholvrije dranken als geschenk of kado gegeven in plaats van alcoholhoudende dranken. Dit is niet verrassend aangezien alcoholvrije drankjes tegenwoordig niets meer onderdoen in smaak en tegelijkertijd wordt de samenleving zich steeds bewuster van de negatieve effecten van alcohol.

Bij nada drinks moedigen we dit natuurlijk enorm aan en daarom hebben we de beste alcoholvrije merken om te schenken (pun intended) voor je op een rij gezet:


Wijn

Onze aanbeveling: Leitz

Leitz maakt de beste alcoholvrije wijnen die je maar kunt vinden! Althans dat is onze mening en we zijn in goed gezelschap. Harold Hamersma, dé wijnkenner van Nederland, noemt Leitz ook als zijn favoriet. We hebben 8 verschillende alcoholvrije wijnen van Leitz. Wit, rood, rosé, of mousserend… als je een fles alcoholvrije wijn kado wilt geven dan is Leitz de beste optie! 


Sparkling

Onze aanbeveling: Copenhagen Sparkling Tea

Pure klasse! De sparkling teas van Copenhagen Sparkling Tea worden met de hand gebrouwen door een bekroonde sommelier en zijn heerlijk complex van smaak. Dit is absoluut één van onze favoriete merken. De hoge kwaliteit van deze producten en de mooie flessen maken dit het perfecte geschenk. 


Gin

Onze aanbeveling: Seedlip

Als je iemand een mooie fles alcoholvrije gin wilt geven dan is Seedlip the way to go! Seedlip was ėėn van de eerste merken die begon met alcoholvrije dranken produceren en is de bekendste alcoholvrije gin ter wereld. De Seedlip gins zijn enorm populair, mooi van smaak en met het unieke design van de flessen zijn ze ook een genot voor het oog.


Spirits

Onze aanbeveling: Lyre’s

Alcoholvrij gedistilleerde drank kado geven? Kijk dan niet verder dan Lyre’s, want die hebben het meest uitgebreide assortiment aan alcoholvrije spirits ter wereld. Bij nada drinks hebben we 5 verschillende dranken van Lyre’s in ons assortiment. We zijn met name fan van de Amaretti en American Malt, maar de witte rum (White Cane) en bruine rum (Dark Cane) zijn ook fantastisch om iemand blij mee te maken. 


Bier

Onze aanbeveling: nada drinks ultimate beer bundle!

Wat is nou leuker dan heel veel verschillende biertjes te kunnen proeven!? Wij raden dan ook aan om ons ultieme bierpakket als kado te geven met 12 van de beste alcoholvrije biertjes die je maar kunt vinden.

Oudere post
Nieuwe berichten

Laat een bericht achter

Berichten worden handmatig goedgekeurd voor deze geplaatst worden.

SOME MIXSPIRATION

Sluiten (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen