NU.nl x nada drinks

NU.nl x nada drinks

Nada drinks is ontstaan ​​uit omstandigheden, een typisch voorbeeld van een 'coronabedrijf'. Toen Mark Schreuder en zijn vrouw Amanda afgelopen voorjaar thuis moesten werken, stonden ze stil bij hun levensstijl & keuzes. 'Less is more' zeiden ze. Minder vlees, minder plastic en minder alcohol.

Mark & Amanda komt allebei uit de drankenindustrie en heeft jarenlang voor Asahi Drinks in Australië gewerkt. Dit gecombineerd met het spannende nieuws van Amanda's zwangerschap van een tweeling begin dit jaar, kozen ze voor een webshop die zowel hun levensstijl, overtuigingen als ervaringen weerspiegelt... nada drinks was geboren.

Met dit unieke interview met www.nu.nl, reflecteert Mark op het boek dat hem het meest heeft geholpen bij het ontwikkelen van zijn bedrijf en vaardigheden. Een heel gaaf interview dat reflecteert op de leer van Hugh Van Cuylenburg in het The Resilience Project: Finding Happiness Through Gratitude, Empathy and Mindfulness.

  • Interview: Mark Schreuder
  • Zaken: nada drinks
  • Boekentip: The Resilience Project: Finding Happiness Through Gratitude, Empathy and Mindfulness van Hugh van Cuylenburg
Oudere post
Nieuwe berichten

Laat een bericht achter

Berichten worden handmatig goedgekeurd voor deze geplaatst worden.

SOME MIXSPIRATION

Sluiten (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen