De beste alcoholvrije bubbels

De beste alcoholvrije bubbels

Top-3 alcoholvrije bubbels

Ben je op zoek naar de lekkerste alcoholvrije bubbels voor Oud & Nieuw!? Het nieuwe jaar zonder kater beginnen en toch volop mee proosten? We got you covered! Dit zijn onze favoriete mousserende wijnen om het nieuwe jaar mee in te luiden (of om iedere andere dag van het jaar te drinken!!):


1- Copenhagen Sparkling Tea - BLA

Pure klasse! De sparkling teas van Copenhagen Sparkling Tea worden met de hand gebrouwen door een bekroonde sommelier en zijn heerlijk complex van smaak. Dit is absoluut één van onze favoriete drankjes. Ook heel mooi als een geschenk of kadootje! 


2- Thomson & Scott - Noughty AF Sparkling Chardonnay

De Thomson & Scott Nought Sparkling Chardonnay is een biologische mousserende wijn en zonder twijfel één van de beste alcoholvrije bubbels ter wereld. Met slechts 14 calorieën per glas is dit het perfecte drankje voor een katervrij feest.


3- Leitz Sparkling Riesling

Leitz maakt de beste alcoholvrije wijnen die je maar kunt vinden! Althans dat is onze mening en we zijn in goed gezelschap. Harold Hamersma, dé wijnkenner van Nederland, noemt Leitz ook als zijn favoriet. Deze frisse Sparkling Riesling van Leitz is werkelijk prachtig en een waardige fles bubbels om Oud & Nieuw mee te vieren. Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

SOME MIXSPIRATION

Close (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Added to cart