Veelgestelde Vragen

Alcoholvrij?

Wat betekent dat?

Open tab

Volgens de Europese wetgeving mogen dranken alcoholvrij worden geëtiketteerd als het alcoholgehalte niet hoger is dan 0,5%. Alle producten in het assortiment nada drinks bevatten maximaal 0,5% alcohol en het exacte percentage vind je altijd in de productomschrijving.

Ik ben zwanger. Welke dranken zijn geschikt voor mij?

Open tab

We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we een gevarieerd aanbod van alcoholvrije, 0,0% dranken beschikbaar hebben op onze webshop en het exacte percentage vind je altijd in de productbeschrijving.

Verzending/Levering

Hoe versturen wij de bestellingen?

Open tab

Bij nada drinks staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen, daarom zorgen we ervoor dat alle pakketten zo milieuvriendelijk mogelijk worden bereid. Al onze verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar of hergebruikt - wat inhoudt dat we proberen zoveel mogelijk dozen uit andere verpakkingen te gebruiken, maar alle producten in de dozen zullen gloednieuw zijn. Het spreekt ook voor zich dat u in onze verpakkingen geen plastic zult aantreffen - nil, zero, nada.

Waar gaan onze zendingen heen?

Open tab

We zenden onze pakketten over heel Europa - zie het Verzendbeleid voor een overzicht van onze tarieven. Als u specifieke vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: hello@nadadrinks.com

Hoe lang is een zending onderweg?

Open tab

Zodra uw bestelling is geplaatst, beginnen we met inpakken. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en komen binnen 1-2 werkdagen aan binnen Nederland. Reken op 2-3 dagen voor de rest van Europa.

Bieden wij afhalen aan?

Open tab

Woon je in of rondom Amsterdam en wil je liever je pakket ophalen? Dat is zeker mogelijk! Uw pakket kan worden opgehaald in De Pijp in Amsterdam. Kies de optie "Ophalen" bij het afrekenen en we nemen contact met je op om een tijd af te spreken waarop je langs kunt komen om je pakket op te halen.

Overige vragen?

Product Suggestion? Pass it on!

Open tab

Iets speciaals voor ons gevonden om in het assortiment op te nemen? We horen graag van je! Natuurlijk moeten we eerst zelf proeven, maar als we besluiten uw aanbeveling op te slaan, ontvangt u 10% korting op uw volgende aankoop. Voor alle aanbevelingen/vragen/vragen/complimenten kun je ons bereiken op queries@nadadrinks.com - neem gerust contact met ons op!

Vragen over allergieën of ingrediëntenlijsten?

Open tab

We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we een gevarieerde selectie dranken hebben die glutenvrij, notenvrij, zuivelvrij of allergeenvrij zijn. Als u vragen heeft over uw allergie of een specifiek product, laat het ons weten: hello@nadadrinks.com

Sluiten (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen