ONS VERHAAL

WELKOM BIJ NADA DRINKS

Wij zijn Mark en Amanda, oprichters van nada drinks. We hebben elkaar 6 jaar geleden in Australië ontmoet en kwamen in 2019 terug naar Nederland om de Europese droom te leven met veel reisjes en avonturen. Dit liep wat anders dankzij COVID. We hebben deze uitdagende periode gebruikt om te reflecteren op hoe we leven en zochten naar manieren om duurzamer en bewuster te consumeren. We houden van lekker eten en drinken, maar werden ons meer bewust van de impact van alcohol op onze fysieke en mentale welzijn. Dus zijn we op zoek gegaan naar alcoholvrije alternatieven en kwamen er achter dat er ontzettend veel mooie producten en merken zijn, maar dat die niet of lastig te vinden waren in de supermarkten en slijterijen. Dat is hoe het idee voor nada drinks ontstond.

WAAROM NADA DRINKS?

Begin 2021 werd Amanda zwanger (van een tweeling!) en dat was het laatste zetje om nada drinks te beginnen. We hebben het onze missie gemaakt om de lekkerste alcoholvrije drankjes te vinden en bij elkaar te brengen op één online platform. We hebben ontzettend veel onderzoek gedaan en zelf honderden producten geprobeerd om een selectie samen te stellen van heerlijke en hoogwaardige alcoholvrije dranken. Wat je reden ook is om niet te drinken, je kunt bij ons iets vinden, inclusief vegan opties en drankjes met weinig suiker & calorieën. We willen de manier waarop de samenleving ziet hoe we moeten drinken veranderen. We willen ervoor zorgen dat mensen verschillende opties hebben als het gaat om drinken en om het gesprek te helpen verschuiven van "waarom drink je niet?" naar "wat drink je?"

GEEN STANDAARD SLIJTERIJ!

Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. En daarom vind je bij ons een uniek assortiment. We hebben een fantastische selectie met heerlijke alcoholvrije dranken van geweldige merken waar we trots op zijn om mee samen te werken. Je vindt op onze website ook lekkere recepten en informatieve (maar zeker niet saaie!) blogs over de snelgroeiende alcoholvrije trend die langzaam maar zeker de wereld veroverd.

Sluiten (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen