Verzendbeleid

Gratis ophalen
Ons magazijn bevindt zich in De Pijp, Amsterdam en je kunt langskomen om je bestelling op te halen. Goed voor het milieu en leuk om te zeggen! Selecteer gewoon Ophalen als uw bezorgmethode bij het afrekenen.

Verzending
Wij bieden verzending naar alle landen in de EU. Alle bestellingen worden verzonden binnen 2 werkdagen vanaf ons whuis in Nederland. Dankzij onze verzendpartner PostNL kunnen we onder normale omstandigheden binnen 2 tot 5 werkdagen leveren. Binnen Nederland leveren wij binnen 1 tot 2 werkdagen.

Verzendkosten
Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen op basis van uw locatie. Wij bieden GRATIS verzending voor bestellingen boven een geselecteerde prijs.

 
Wereldwijde verzending
Op dit moment bieden we geen verzending buiten de EU aan. Als je wilt bestellen vanuit een niet-EU-land, neem dan contact met ons op om ( te bespreken. hallo@nadadrinks.com).

Track & Traceren
Alle bestellingen die we verzenden hebben een Track & Traceercode, zodat u uw bestelling kunt volgen. Het spoor & Trace wordt gedeeld zodra de zending ons magazijn heeft verlaten.

Geen levering
Als uw niet binnenkomende termijnen is afgeleverd, neem dan na ontvangst van de trackinginformatie contact met ons op ( hallo@ nadadrinks.com).

Beschadigde levering
In het geval van ontvangst van een beschadigd artikel, neem dan binnen 48 uur contact met ons op. Mogelijke vragen om foto's van het pakket en item. Mail ons (hello@nadadrinks.com) met je bestelnummer, contactgegevens en foto's.

Geen levering - retour
Als de zending niet op het adres kan worden afgeleverd, wordt de bestelling automatisch teruggestuurd naar ons magazijn. We nemen contact met u op wanneer dit gebeurt. We zullen het artikel opnieuw aanbieden. Als de mislukte levering het gevolg is van uitgebreide informatie van de klant, wij ons het recht voor om rekening te brengen te brengen.

Sluiten (esc)

FREE DRINK ON US!

We will add a free can of Lowlander with every order... but hurry promotion ends soon!

Shop Drinks

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen